Purly.jpg
16/04/2018

Het interieur van Purly werd vernieuwd!

In 1980 opende Purly Fashion haar deuren voor het eerst in het Pand in Waregem. Wat begon als een kleerwinkel groeide uit tot een huis en thuis van vriendschappen, verhalen en plezier. In 2003  besloten we om te verhuizen naar de Stationsstraat. Daar zetten wij ons passie voor mode voort in een volledig nieuwe winkel. Ondertussen zijn we vijftien jaar verder en openden we in februari opnieuw onze deuren na een volledige metamorfose. We kozen voor een moderne en huiselijke stijl die toont waar we ondertussen al bijna veertig jaar voor staan: onze klanten bedienen met ons hart en ziel.

Maar niet enkel het interieur van de winkel werd vernieuwd. Deze keer hebben we ook onze website een nieuwe look gegeven. Daarbovenop zijn wij ook aanwezig op Facebook en Instagram. Wij hopen jullie hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij willen jullie, onze trouwe klant, in het bijzonder bedanken. Zonder jullie was niets van dit alles mogelijk geweest. Wij zijn trots dat wij onze klanten al 38 jaar mogen dienen en wij hopen dat jullie samen met ons de vernieuwde winkel terug willen omvormen naar een thuis waar kwaliteit, service en vriendschap op de eerste plaats staan.

Groetjes Ann & Chimene