Purly: parel van een modewinkel

Puur,

Onze modewinkel in de Stationsstraat te Waregem, spreekt met een uitgebreid en betaalbaar aanbod een brede doelgroep aan (van 25 tot ..., dit voor kleine heren als dames). Onze ambitie is om die doelgroep zo gelukkig mogelijk naar huis te laten keren ... met de juiste kledingstukken .

Wij hebben een hart voor mode, een luisterend oor voor de klant en een optimistische inzet waardoor wij er elke dag met liefde voor gaan.

Over Purly

Sometimes all you need... is a little splash of colour

Onze grote sterkte bevindt zich in de eerste plaats in ons uitgebreid gamma aan dames- en herenmerken . De rode draad daar is de kwaliteit en betaalbaarheid.

We zorgen er dan ook met veel plezier voor dat u bij Purly buiten stapt met kleding die perfect past  . Daarom voeren wij met zorg en kennis de gewenste retouches uit, zelfs op korte termijn als dat nodig is.

Wij zijn trouwens bijna de enige modewinkel die voor dames ook lengtemaat 36 aanbied & klanten komen hiervoor van ver buiten de regio naar Purly.

Onze damescollecties gaan van maat 36 tot en met maat 48.

Onze herencollecties gaan van Small tot en met 4XL.

Purly en u?

Nog een sterkte van modewinkel Purly? Hier praten we u niet naar de mond. Als u naar onze mening vraagt, zullen we u die eerlijk geven. Wij willen met andere woorden niet dat u bij ons koopt, wij willen dat u alleen maar de juiste stukken koopt.

Want niets is belangrijker voor ons dan een gelukkige en tevreden klant.

IMG 9061

Op zoek naar een nieuw kleed? Of een kostuum voor een officiële gelegenheid? Kom langs bij Purly voor textiel met een ziel!

Contacteer ons