Purly: parel van een modewinkel

Purly, onze modewinkel in de Stationsstraat in Waregem, spreekt met een uitgebreid en betaalbaar aanbod een brede doelgroep aan (van 25 tot 65, en zowel mannen als vrouwen). Onze ambitie is om die doelgroep zo gelukkig mogelijk naar huis te laten keren met de enige juiste kledingstukken. De geheime wapens van onze zaakvoerder? Een hart voor mode, een luisterend oor voor de klant en een gedreven team dat er elke dag voor gaat.

Over Purly

Purly: meer dan kleren

Onze grote sterkte is in de eerste plaats ons uitgebreide gamma damesmerken en herenmerken. De rode draad daarin is kwaliteit en betaalbaarheid. Maar we zorgen er ook voor dat u hier buiten stapt met kleren die perfect passen. Daarom voeren wij graag de nodige retouches uit, zelfs op korte termijn als dat nodig is.

Wij zijn trouwens bijna de enige modewinkel die voor dames ook lengtemaat 36 verkoopt – klanten komen hiervoor van ver buiten de regio naar Purly.

Purly en u?

Nog een sterkte van modewinkel Purly? Hier praten we u niet naar de mond. Als u naar onze mening vraagt, zullen we u die eerlijk geven. Wij willen met andere woorden niet dat u bij ons koopt, we willen dat u alleen maar de juiste stukken koopt.

Want niets is belangrijker voor ons dan een tevreden klant.

meer-dan-kleren.jpg

Op zoek naar een nieuw kleed? Of een kostuum voor een officiële gelegenheid? Kom langs bij Purly voor textiel met een ziel!

Contacteer ons